Tuntuuko elämä jähmeältä? Seksi ei kiinnosta, halut ovat hukassa ja koko elämä tuntuu jotenkin jämähtäneeltä? Mitä olet kokeillut voidaksesi paremmin? Ehkä laihduttaa, ehkä aloittaa juoksuharrastusta? Treeniä veren maku suussa, seksiä puoliväkisin omia rajoja ylittäen? Entä miten puhuttelet itseäsi? Kenen on se armoton ääni korvissasi, joka painaa alaspäin, arvostelee ja sättii? Tuntuuko se hyvältä? 

Haluaisitko voida paremmin? Löytää ainaisen jojoilun sijaan elämän tavan, joka palkitsee? Miltä se tuntuisi jos ei olisi enää alkuja ja loppuja, vaan hyvää tasaista keskitietä ja nautinnollisempaa elämää?

Olen kehitellyt uudentyyppisen valmennuksen juuri sinulle. Se pitää sisällään paljon lempeitä sanoja ja hyväksynnän harjoittelua. Keskustelua ravinnosta ja uusien syömistapojen kokeilua. Unikoulua ja liikuntaa kehosi ehdoilla. Halujen herättelyä ja kehon kuuntelemaan opettelua. 

Valmennuksen päätavoitteena ei ole laihduttaa tai rakentaa parempaa kuntoa. Ne tulevat siinä sivussa oman äänen sekä kehon äärirajojen vahvistuessa. 

Valmennus koostuu keskustelusta ja yhdessä tekemisestä: 

  • Alkukartoitus
  • Seksuaalinen sinä. Miten tukea halun ja energian ylläpysymistä tai löytymistä?
  • Ravintopäiväkirja, ravitsemustottumuksista keskustelua
  • Uni & lepo, niiden kartoittamista ja sopivien toimenpiteiden miettimistä palautumisen mahdollistamiseksi.
  • Liikunnalliset tavoitteet, siihen liittyvät ohjelmat ja ohjaukset
  • Säännöllinen yhteydenpito ja yhdessä eteneminen. Keskustelua ja tekemistä. Tukea silloin, kun sitä tarvitset. 
  • Loppukartoitus valmennuksen lopussa.

Jos kaipaat parempaa yhteyttä itseesi, kehoosi ja omaan seksuaalisuuteesi, tämä valmennus sopii juuri sinulle. Sopii väsyneille, uupuneille ja paremmasta elämästä kiinnostuneille. Mitä on sinun hyvä elämäsi?

Ota yhteyttä. ❤️

Referenssit 

Minulla on parinkymmenen vuoden ura liikunta- ja hyvinvointikentällä, josta 11 vuoden ajan olen opettanut personal trainingin saloja alan tuleville ammattilaisille. Kouluttajan työn ohella olen toiminut niin ryhmäliikunnan ohjaajana, personal trainerina kuin ravintovalmentajana. Olen tehnyt tuhansia kuntotestejä, kehonkoostumusmittauksia, Firstbeat -mittauksia ja kiertänyt yrityksissä luennoimassa hyvän kunnon ja hyvinvoinnin saloista. 

Terapiatyöhön siirtymisen jälkeen olen edelleen kiinnostunut kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista nimenomaan hyvinvoinnin lisääntymisen näkökulmasta. Hyvinvointi ei mielestäni kasva kehoa (ja mieltä) rankaisemalla tai äärikeinoja käyttämällä. Se kumpuaa itsemyötätunnosta, hyvistä teoista ja joustavuudesta. 

Seksuaalinen hyvinvointi on kokonaishyvinvoinnin kulmakiviä, onhan seksuaalisuus kaikkea sitä mitä me ihmisinä olemme ja läsnä syntymästä lähtien. Se, mitä syömme, miten liikumme ja palaudummeko riittävästi, on suuresti liitoksissa seksuaaliseen energiaan, luovuuden voimaan ja haluun. 

Jos meillä ei ole energiaa eikä intoa pitää huolta itsestämme, mitä meillä on silloin ammentaa ihmisille ympärillämme? Usein käy myös niin, että keskitymme pitämään muista huolta kaikella sillä, mitä meillä on, eikä voimia pitää itsestä huolta jää jäljelle. 

Tehdään tähän muutos yhdessä. Mitä sinä tarvitset voidaksesi hyvin? 

Kysy lisää! ❤️

Ota Yhteyttä