050 5499 995 liina@liinasievers.fi

#ELÄMÄNIKUNNOSSA?

”FOCUS GOES WHERE ENERGY FLOWS” – Tony Robbins

Mikäli koet olosi väsyneeksi, saamattomaksi etkä oikein saa tekemisen päästä kiinni, valmennukseni voi olla juuri se mitä kaipaat.

Monen vuoden valmennuskokemuksen perusteella tiedän, että silloin, kun olo on vetämätön ja oma peilikuva tuntuu vieraalta, ihminen haluaa muutosta. Sitä muutosta haetaan usein kovilla treeniohjelmilla ja tiukoilla dieeteillä sekä tappavalla armottomuudella itseä kohtaan. Kuvitellaan, että kehon ja mielen rankaisu on tie parempaan elämään. Pako omasta todellisuudesta voi tuntua helpotukselta. Se on luonnollinen ja inhimillinen reaktio. Niin ihmismieli toimii.

Harvoin tällaisilla menetelmillä kuitenkaan saavutetaan mitään pysyvää. Jaksat viikon. Ehkä kaksi. Sen jälkeen treenikassi lentää nurkkaan ja palaat takaisin vanhoihin ruokailutottumuksiisi. Koska muutos oli liian kova. Liian suuri. Pysyvän muutoksen hakeminen vaatii rajuilla metodeilla liian suuria ”uhrauksia” liian äkäisellä ja liian vaativalla aikataululla.

Mitä jos tällä kertaa lähtisitkin liikkeelle armollisuudesta? Hengittäisit sisään ja ulos ja miettisit, mitä kaikkea hyvää elämässäsi on jo nyt. Ja mitkä ovat niitä todellisia tekijöitä siellä taustalla, miksi haluat muutosta. Tässä voin sinua auttaa.

Valmennuspakettini koostuvat mielen ja kehon kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kartoituksesta. Miten SINÄ voit juuri nyt.

Ei tarkkoja dieettejä. Ei tappavia treeniohjelmia. Ei kuntotestauksia*. Niiden sijaan keskustelua sinulle tärkeistä asioista. Liikkumista sillä kapasiteetilla, mikä sinulla tällä hetkellä on siihen laittaa. Pieniä tehtäviä ajatustyön tueksi. Arvojen kartoitusta, tien viitoittamista. Riittävästi ravintoa kehoa ja mieltä ravitsemaan.

Pikku hiljaa huomaat, että ne tulokset, mitä aiemmin olet raivolla tavoitellut, alkavat lähestyä huomaamatta. Hyvän olon ja armollisuuden kautta. Lempeästi omaa kehoa kuunnellen.

Teen töitä mm. masennusta sairastaneiden ja burn outin kokeneiden, keskittymisvaikeuksista kärsivien, yleistä väsymystä potevien, heikon itsetunnon kanssa painiskelevien ja erityisherkkien asiakkaiden parissa. Toimintaterapeutin koulutukseni antaa personal training – valmennuksille hyvän pohjan, jota psyykkisen puolen täydennyskoulutukset sekä seksuaalineuvojan koulutus täydentävät.

Ole tärkeä itsellesi. Miksi et aloittaisi jo tänään?

*Halutessasi mahdollista tehdä kehonkoostumusmittaus, lihaskuntotestit sekä hapenottokyvyn määritys Polarin lepotestin avulla. Kuntosalitreeniin liittyy aina liikeratojen, kehonhallinnan ja liikkuvuuden tarkastelua, jota seurataan koko valmennuksen ajan.

” Yksi parhaista opettajista, mitä minulla on koskaan ollut. Johdonmukainen, selkeä ja hauska. Näkee että rakastaa työtään. ” Opiskelijapalaute