050 5499 995 liina@liinasievers.fi

#hyvinvoivaminä

Terapiapalvelut

Terapeuttisen keskustelun avulla on mahdollista ymmärtää enemmän itseään, historiansa ja traumojensa vaikutusta omaan elämään sekä sitä, mitä tapahtuu suhteissa toisiin ihmisiin. Sukeltamalla omaan itseensä on mahdollista löytää se, mitä on hukassa. Vastauksia ei tarvitse olla valmiiksi olemassa.

Sinulla ei tarvitse juuri nyt olla kriisiä päällä. Tasaisemmassa elämäntilanteessa pystyt jäsentyneemmin käsittelemään elämääsi ja pitkäjänteinen työskentely oman tasapainon ja hyvinvoinnin eteen pääsee oikeuksiinsa.

Terapeuttisen työskentelyn keskiössä on keskustelu. Käymme läpi ihmissuhteita, ajatuksia, tunteita, arjen asioita ja -hallintaa. Keskustelun lisäksi voimme tarvittaessa käydä asioita läpi erilaisten arvopohjaisten tehtävien, kuvien ja kysymysten kautta.

 

Seksuaalineuvonta sisältää yleensä 2–5 tapaamiskertaa

Terapia on pidempikestoista. 

Hyvinvointivalmennukset räätälöidään tarpeen mukaan.

 

Vastaanotolla voidaan keskustella mm.

  • seksuaalisesta haluttomuudesta
  • tunteiden ilmaisun, vuorovaikutuksen ja läheisyyden ongelmista
  • itsetuntoon ja kehonkuvaan liittyvistä pulmista
  • eri elämäntilanteisiin liittyvät elämän haasteet, kuten pienten lasten perheet ja ikääntyminen
  • sairauksien, toimenpiteiden, vammautumisen ja lääkitysten vaikutukset seksuaalisuuteen, päivittäisistä toiminnoista selviämiseen ja ihmissuhteisiin
  • Liikunnan ja ravitsemuksen vaikutuksesta palautumiseen ja henkiseen hyvinvointiin

 

Omien asiakkaideni kanssa olemme käsitelleet mm. naiseutta, orgasmien saantivaikeuksia, väkivaltaa parisuhteessa, muuttunutta kehonkuvaa syöpähoitojen jälkeen, itsetuntoon liittyviä ongelmia, eron jälkeistä elämää, limakalvojen kuivuutta, ”mitä on minun seksuaalisuuteni”, alkoholismin vaikutusta parisuhteeseen, arjen hallintataitoja, uupumusta, kaipuuta parisuhteeseen jne.

 

Olet tervetullut keskustelemaan kanssani yksin, kaksin tai ryhmänä.

”Isoin oivallus itselleni on ollut, että en ole juuri koskaan miettinyt itsenäni NAISENA. Työntekijänä, äitinä, parhaana ystävänä, metsätyttönä, luonnonlapsena, urheilijana löydän kyllä itsenä, mutta jos mietin ”minkälaisena näen itseni NAISENA” onkin näkökulma mikä on jäänyt paitsi. Upeita oivalluksia ja järjetöntä täpinää” Nora, 32 v.