050 5499 995 liina@liinasievers.fi

#FIRSTBEAT

Palaudu! -verkkokurssi yrityksille

Koetko itsesi väsyneeksi? Kaipaatko isompaa muutosta elämääsi? Onko toiveenasi kiinteytyä, pudottaa painoa tai yksinkertaisesti vain vähentää stressin määrää kehossasi ja elämässäsi? 

Hyvä kunto ei rakennu itsestään. Se vaatii riittävän maltillisen alun ja pitkäjänteistä työskentelyä oman hyvinvoinnin eteen. Kuntoa voi kuitenkin rakentaa hauskalla tavalla eikä sen tarvitse viedä kaikkia paukkuja muusta elämästä! 

Henkilökohtaisen valmennuksen avulla kehitämme kykyäsi palautua, rentoutua ja parantaa omaa hyvinvointiasi. Saat paljon hyviä työkaluja, ohjeita ja vinkkejä oman hyvinvointisi parantamiseen!

Valmennuksen aikana paneudumme palautumisen määrän optimointiin ja tarkastelemme ruokailutottumuksiasi. Liikuntalajit valitaan sen mukaan, mikä sinusta on mielekäs tapa liikkua. Arvotyöskentelyn ja psyykkisen valmennuksen keinoin käymme läpi tavoitteitasi. 

Iso ongelma nykypäivänä on myös palautumisen vähyys ja riittämättömyys. Hyvään kuntoon ei päästä treenaamalla aina "täysii", itse asiassa hyvin usein harjoitusmääriä ja tehoja joudutaan laskemaan sekä vähentämään parempiin tuloksiin pääsemiseksi. Lihas ja kunto kasvavat rasituksen ja palautumisen oikealla rytmittämisellä, levossa. 

 

 Valmennukseen sisältyy:

> Alkuhaastattelu

> Arvoharjoituksia omaa tavoitetta kirkastamaan

> Ruokapäiväkirjan ohjeistus + analysointi ja läpikäynti sekä kehityksen seuranta soveltuvin menetelmin

> Monipuolinen valmennusohjelma, sisältäen lihaskuntoa, kestävyyttä sekä liikkuvuutta

> Palautumisen ja levon määrän tarkastelu

> Peruspaketissa 4 tapaamista kuukaudessa, lisätapaamisista sovitaan erikseen

 

HINNASTO:

Kuukausivalmennus 499€

Sisältää 4 tapaamista, ravintovalmennusta (ruokapäiväkirja, analyysi, ohjeet ja seuranta), tarvittavat ohjelmat (esim. lihaskunto, kestävyys, liikkuvuus), psyykkinen valmennus, etätuki. 

Ruokapäiväkirja + jatko-ohjeistus 120€

Sisältää ohjeistuksen ruokapäiväkirjan täyttämiseen, ruokapäiväkirjan läpikäymisen sekä ohjeet jatkoon

Kuntosaliohjelma 249€

Sisältää 3 tapaamista; alkutestit, ohjelman läpikäyminen ja tsekkaus. Kuntosaliohjelma laaditaan aina yksilöllisesti. Siihen vaikuttavat treenihistoria, tämän hetkinen kunto, vammat & ryhtimuutokset sekä tavoitteet. Ohjelman saat alkutestien jälkeen toisella tapaamisella. Haluan aina varmistaa tekniikan perillemenon ja liikkeiden sopivuuden, tästä syystä haluan treenata kanssasi kahteen kertaan. 

 

"Esiintymistapa ja tyyli tarttuu väkisinkin, ja Liinan energia vie mukanaan. Liina on eläväinen esiintyjä ja tämä luo positiivisen ja kannustavan ilmapiirin. Uskon, että tämä 6 viikon valmennus tuo uusia työkaluja niin omaan hyvinvointiin kuin työyhteisöömme. "

Liisa Järvelä

Työhyvinvoinnin asiantuntija, Kansaneläkelaitos Palaudu! -verkkovalmennuksen kick off -tilaisuus