Neurosonic -teknologian avulla on mahdollista tasapainottaa hermostoa, tehostaa kehon palautumista ja rauhoittaa ruuhkaista mieltä. Sitä kautta sillä on positiivisia vaikutuksia myös seksuaalisuuteen. Minulla on vastaanotollani käytössä Neurosonicin divaani, joka on saavuttanut suuren suosion useiden asiakkaideni keskuudessa.

Haluaisitko sinäkin kokeilla?

Mika?

Neurosonic tuottaa matalataajuista värähtelyä, joka luonnollisena mekanismina vaikuttaa kehon kautta rauhoittavasti autonomiseen hermostoon ja erityisesti sympaattiseen toimintaan. Värähtely rentouttaa tehokkaasti ja rauhoittaa hälytystilassa olevia hermoratoja, jolloin keho ja mieli pääsevät palautumaan. Asiakastyössä käytän Neurosonicia rentoutumisen ja palautumisen tueksi sekä kehotietoisuuden ja kehotuntemusten herättelyyn.

Miksi?

Stressiperäisiä oireita on vaikea laukaista jo valmiiksi ruuhkaisen mielen kautta. Usein siihen tarvitaan ulkopuolista tukea niin keskustelun kuin kehollisten harjoitteiden kautta. Oleelliset käyttöalueet ovat unihäiriöiden, stressin, ahdistuneisuuden ja mielialaoireiden lievitys sekä rentoutumisen, kehotietoisuuden ja aineenvaihdunnan edistäminen. Olen käyttänyt Neurosonicia paljon ADHD-piirteisten asiakkaideni kanssa ja tulokset myös siinä ovat olleet äärettömän hyviä.

Milloin?

Neurosonicilla jo ensimmäinen kokeilukerta voi herättää voimakkaita hyvän olon ja rentoutumisen tunteita. Toiset haluavat rentoutua hetken Neurosonicilla vastaanoton alussa, toiset lopussa ja toisinaan tarve herää kesken tapaamisen. Joskus vastaanotolle tuleminen saattaa jännittää, toisinaan ajatukset ovat niin lukossa, että yhteys kehoon on katkolla. Hetki värähtelevällä alustalla saattaa avata mieltä ja kehoa niin, että eteneminen on helpompaa. Hoidon yhteydessä on mahdollista olla hiljaisuudessa, valita musiikkia taustalle, keskustella tai tehdä ohjatun mielikuvaharjoituksen.

Mitä muuta?

Neurosonicin käyttö ei millään muotoa ole pakollista. Se on yksi työväline muiden joukossa. Muina menetelminä vastaanotolla käytän mm. hengitysharjoituksia, mielikuvaharjoituksia, kehollisia harjoitteita ja psykodraaman menetelmiä.